Vervolgverhaal  van Sandra van Hek

 

 Dit is het vervolg van mijn leven met longkanker            Juli 2008             terug naar Juni

 

Mijn verhaal   Samenvatting   Fotoalbum   Mijn Boek   Interview   Verhaaltjes   Kunztwerken  Mozaïekbankje

 

Tineke kwam weer helpen.JPG (80786 bytes)

Tineke komt vaak helpen

We zouden uit eten gaan op deze eerste rookvrije dag, maar het was veel te lekker weer om binnen te zitten, en op het terras zouden we juist weggerookt worden. We hebben dus in de tuin gegeten, samen met Liek want die kwam helpen. Vanmorgen was Barbara al eerder in de tuin dan ik en ze heeft me geholpen met tegelstukjes schuren. Na de lunch kwamen Hans en Yvonne langs met thuis geschuurde stukjes dus ik kon lekker vooruit vandaag. Tineke kwam langs en nam Pippi mee voor een zwembeurt en dat vond ze heerlijk. Vandaag begin ik met iets zwaardere pillen tegen het dode gevoel in mijn vingers en handen 's nachts. Als André het merkt dat ik last heb (hij wordt bijna altijd wakker) dan masseert hij ze net zolang tot we allebei weer slapen. Gelukkig is dat meestal vrij snel. Ik heb wel weer regelmatig krampies maar gelukkig valt mijn haar niet meer uit (1-7-2008)

Ik was om kwart voor 9 in de tuin want om 9 uur kwamen Jacqueline en Pien al om mij te helpen. Pippi deed grommerig tegen Pien's dochtertje Nina dus die moest even aan de riem. De taart die Pien had meegenomen was heerlijk! We hebben lekker kunnen bijbeppen tijdens het schuren en plakken. Nicolette liet weer per koerier (moeder Ank; mét wandelstok!) een ladinkje tegelstukjes komen en er ging ook weer een doosje mee. 's Middags kwam Monique (ex collega) helpen en haar zoon Daan heeft Pippi uitgelaten en ze hebben samen gevoetbald. ´s Avonds kwam Marit schuren maar ze bracht spontaan ook ons avondeten mee (zelf gekookt en helemaal niet slecht voor iemand die vindt dat ze niet kan koken!) dus dat was erg prettig. Dat ik weer even een paar krampies had daar begint iedereen zo langzamerhand ook aan te wennen. Mijn bankje wordt erg mooi maar begint een beetje een obsessie te worden. Morgen maar even relaxen met mijn schat want dat verdient hij wel (2-7-2008)

Ik was een beetje somber vanmorgen want ik had weer eens slecht geslapen door stijve vingers en tenen. En ik had geen leuke gedachten en meer van die narigheid in mijn hoofd. Ik ben tot 12 uur in mijn bed gebleven, daarna zijn we naar de stad gegaan. We wilden op een terrasje zitten maar het begon net te miezeren dus zijn we maar boodschappen gaan doen. Vanavond gaan we eerst in Delft uit eten met Jessica en dan door naar Café Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam want daar is vanavond karaoke en als het goed is het daar rookvrij! Jeffrey komt ook en Arthur en Esther, mijn neef en zijn vrouw, komen ook. Ik denk dat ik niet genoeg lucht heb om mee te zingen maar het lijkt me gewoon weer eens leuk om uit te zijn, ook al is het hardrock vanavond: niet mijn favoriete muzieksoort. Ik hoop dat de anderen wel gaan zingen, dan kan ik foto's of een filmpje maken (3-7-2008)

terug

Barbara en Martin.JPG (72133 bytes)

Barbara en Martin

Pippi zwemt.JPG (51881 bytes)

Pippi zwemt

 

Daan en Pippi.JPG (84126 bytes)

Daan en Pippi 

Jacq en Pien en kleine Nina.JPG (67187 bytes)

Nina, Jacqueline en Pien

Monique.JPG (87097 bytes)

Monique

uit in Amsterdam.JPG (48986 bytes)

vlnr: Arthur, Sanne, Nikky, Mo, 

Anouschka, Esther, 

Jessica en ik

 

 

Andre is uit.JPG (16251 bytes)

rookvrije horeca!

 dus liggen er lollies

 

Het was hartstikke leuk om weer eens uit te gaan! Ik moet toegeven dat zowel Jessica, André als ik er weinig tot geen zin in hadden om na het eten nog naar Amsterdam te rijden, maar het was heel erg leuk. Wel jammer dat Jeffrey niet kon komen maar dat komt dan een volgende keer wel want we gaan zeker nóg een keer. Vanmorgen was ik al om 9 uur in de tuin want ons huis werd schoongemaakt en daar ben ik liever niet bij. Ik ben weer een flink stuk opgeschoten met mozaïeken, dankzij de hulp van Nicolette en Riek. ´s Avonds kwam Tineke een kleine pizza brengen (ons voorgerecht) en schoof aan in mijn tentje om nog even te schuren. Het was een leuke dag, ook al had ik vandaag weer behoorlijk last van een borrelbuik en krampies (4-7-2008)

We hebben eindelijk weer eens lekker geslapen maar zijn nu zo futloos als een zak aardappelen. We gingen wel naar de tuin maar ik heb alleen de plantjes water geven en een boekje gelezen op de ligstoel. André was niet veel fitter en kreeg ook nog te horen dat zijn oom vanmorgen was overleden en dat maakte het er niet beter op. Jessica, Kim en Johan kwamen (met heerlijke taart!) op visite en Kay of Noa liet weer een drol achter (dat doen mijn honden echt niet hoor!) die Kim braaf in een zakje meenam naar huis. Wij pakten vrij snel de boel in, deels omdat het regende maar ook door die loomheid. We zijn naar Zoetermeer gereden om Yvonne te steunen bij het verlies van haar broer. Nu gaan we spaghetti eten met (biologische) gehaktsaus en de rest van de avond een beetje niksen en elkaars voeten masseren tot we weer in slaap vallen (5-7-2008)

karaoke in Amsterdam.JPG (40516 bytes)

het was echt leuk!

 

 

Nicolette zegt ja.JPG (86027 bytes)

Nicolette, onze weddingplanner

 

ja ik wil.JPG (24833 bytes)

Mijn nichtje Kim is een boef want die drol dropte ze gewoon bij ons in de afvalbak in de serre! Nou, ik weet waar ze wonen hoor dus binnenkort krijgen ze ook een leuke verrassing van ons. En ik maar denken dat het zo'n schatje is, hihi. André en ik waren lekker loom vanmorgen dus we gingen pas tegen twaalven richting de tuin. Hans en Yvonne kwamen langs en dat kwam heel goed uit want toen kon Hans helpen met het uitgraven van de afvalwaterput. Die was verstopt geraakt maar het water loopt nu weer weg als een tierelier. En ik in de tussentijd een beetje mozaïeken en kletsen met Yvonne, die braaf naast me tegelstukjes zat te schuren. Daarna hebben we gezellig gebarbecued met zijn vieren, maar tegen de tijd dat we konden eten begon het te stortregenen dus zaten we heel knus in ons tuinhuis te smikkelen. Nu is André aan het hardlopen met Robert maar ik verwacht ze heel snel terug want ze hadden er geen van beiden echt zin in (6-7-2008)

Het was perfect weer om de hele dag in bed te blijven met een boekje, maar nee, ik moest weer zo nodig naar de tuin. Daar bleek mijn tentje helemaal omgewaaid, maar André en Walter waren na één telefoontje snel ter plekke. Daarna zat ik onder mijn gerestaureerde tentje blauwbekkend te mozaïeken. Eigenlijk van de zotte maar gewoon stug doorgaan hè? Op zulke momenten ken ik mezelf niet (ik zou nl. lekker naar huis gaan en een boekje lezen of zo) maar 'de andere ik' ging gewoon door. Uiteindelijk kwam ik om 5 uur totaal verkleumd thuis. Eigen schuld, dikke bult, maar wel weer een stukkie verder met mijn bankje (7-7-2008)

Het bleef regenen en de wind ging maar niet liggen. We zijn wel naar de tuin gegaan maar  kwamen niet verder dan een beetje onkruid plukken en planten stevig vastbinden. We hebben Pippi bij Nina gebracht en zijn bij mijn ouders gaan eten maar waren weer snel thuis in verband met een borrelbuik. Vanavond heeft Syl de buuv mijn haar geverfd dus ik ben weer een plaatje (8-7-2008)

Nina was vroeg op om met mij mee te gaan naar de tuin als mijn P.A. (personal assistent). We hebben een uurtje aan mijn bankje gewerkt en een uurtje in de tuin, voordat er dreigende donkere wolken boven ons hingen. Tineke kwam ook nog even aangewaaid en heeft gelijk wat rozen gesnoeid. Nadat Nina en ik Pippi thuis hadden gebracht zijn we naar Ikea gegaan waar altijd wel iets leuks te kopen is. Nu lig ik voor pampus op de bank me voor te bereiden op vanavond want dan komt onze wedding planner Nicolette, en ik denk met een heleboel vragen (9-7-2008) 

Zomer in Nederland? Het is niet droog geweest vandaag dus zijn we maar de stad in gegaan nadat we (lees: André) eerst alle overgebleven stenen en betonplaten hadden ingeladen in de auto van Ank. Haar dochter Jolande (zus van Nicolette) gaat namelijk ook een mozaïekbankje maken dus zij kon wel wat stenen gebruiken. Nadat we Pippi bij Ineke hadden gedropt zijn we kroeg in kroeg uit gegaan om te lunchen en thee, koffie en verse jus'jes te drinken. Nu zit ik in mijn onderbroek (mijn broek ligt te drogen) achter mijn laptop deze site bij te werken. Straks komt Esther M. en gaan we samen naar Sex and the City. Ik hoop dat die lekkere blonde gozer ook meespeelt want Mr. Big vind ik een engerd (10-7-2008)

Jacqueline kwam vanmorgen gelijk met mij aanrijden en had er zichtbaar zin in. Ze had zelfs een schortje meegenomen tegen de stofwolken. Rond lunchtijd kwam Ad ook en sloeg er gelijk op los, wel met een brilletje op want veiligheid vind ik erg belangrijk. Ook Nicolette en Ingo kwamen aan tafel en later in de middag kwam Ineke een uurtje schuren. Ik ben dus lekker opgeschoten vandaag en dat kun je zien  (11-7-2008)

Het was twijfelweer maar in de middag kon ik toch een aardig stuk mozaïeken. Syl de buuv kwam schuren en later schoof Peter ook aan met een schuurpapiertje. Kleine Ziggy groeit als kool en wordt al een echt meisje. Ik kreeg zomaar van Desirée een leuke tas en van kadootjes word ik altijd erg blij! Jessica had melocakes meegenomen dus het leek wel een feestje in de tuin. Ik ben nu bijna klaar met de zitting dus maandag kan ik aan de leuning beginnen, denk ik. Vanavond gaan André en ik naar Speakers want er speelt een bandje en nu het rookvrij is hebben we er wel weer zin in om uit te gaan! (12-7-2008)

Syl, Desiree en Peter.JPG (76338 bytes)

Andre en Ziggy.JPG (78547 bytes)

Desiree, Ziggy, Peter, Andre en Jessica.JPG (78302 bytes)

We waren al om 10 uur in de tuin want ik wilde vandaag de zitting afmozaïeken. Tussendoor zijn we naar de stad gegaan; daar speelde de indo-rockband Marabunta en dat was ware nostalgie, want de zanger/gitarist ken ik nog uit mijn jeugd en de band had ik al 30 jaar niet gehoord of gezien. Het was erg gezellig in de stad want ook Jeffrey en Jessica en een heleboel bekenden waren er ook op af gekomen. Maar ik kreeg al na een uurtje een beetje de kriebels want ik wilde terug naar mijn bankje. Daar zat Sandra B. al te schommelen en bleek dat zowel Nicolette als Hummie en Carla (er lagen koekjes!) langs waren geweest en een lege tuin hadden aangetroffen. In de middag kwam neefje Ramon met zijn vriendinnetje Denise langs en later kwamen ook Jef en Jes terug uit de stad dus er werd nog een tijdje geknipt en geschuurd. Tussen de krampies door heb ik inderdaad de zitting van mijn bankje afgemaakt en dat geeft best een goed gevoel (13-7-2008)

mozaie3.JPG (72107 bytes)

ik lijk wel verliefd...

Tineke en Nina.JPG (81687 bytes)

Tineke en Nina

 

onze eerste passiebloem

 

Jacqueline en Ad.JPG (83867 bytes)

Ad slaat erop los

 

mozaie6.JPG (39048 bytes)

door Jacq geschuurd

 

Jason Lewis.JPG (18797 bytes)

 

 

 

 

Pippi mag mee zwemmen.JPG (98146 bytes)

Pippi mocht weer mee zwemmen met Tineke en Ruby

 

Het was vandaag hartstikke druk in de tuin en er werd driftig geknipt, geschuurd en geluierd. Ik ben weer een stukje verder met mijn bankje en ik denk nu dat het wel gaat lukken om in ieder geval de voorkant af te krijgen voordat we gaan trouwen. Morgen moet ik weer voor controle naar de longarts en wordt er weer een foto gemaakt. Ik merk dat ik nog steeds, maar gelukkig heel langzaam, kortademiger word en behoorlijk hijg als ik moet bukken of praat. Qua bijwerkingen heb ik alleen nog maar last van een hele droge huid met 'tijgerbrood'vlekken en regelmatig krampies en diarree. Verder heb ik veel slapeloze nachten door mijn trommelstokvingers maar ik ben overdag fitter als ik slecht slaap (14-7-2008)

er wordt hard gewerkt.JPG (72648 bytes)

Jessica schuurt.JPG (83771 bytes)

ma schuurt.JPG (68699 bytes)

Sannie wil op 14 juli 2008.JPG (85910 bytes)

Andre is lief.JPG (86985 bytes)

Er werd hard gewerkt door Frieda, Fabienne, Wil, Jessica, mijn moeder en ik                  en we hebben  lekker gegeten

 

André bracht me al om 9 uur naar de tuin waar ik eerst languit op mijn ligstoel heerlijk heb ontbeten. Om half elf kwam Barbara en samen hebben we een gewonde meeuw opgehaald uit Nootdorp. Terug in de tuin begon het te regenen dus er is niet veel gemozaïekt vandaag. 's Middags kwam André me weer halen en zijn we naar het ziekenhuis gereden voor de röntgenfoto. De uitslag was als de vorige keren: een hele langzame groei van de tumoren: in mijn ogen dus een positieve uitslag. Ik heb gevraagd of er iets te doen is aan mijn slapeloze nachten door die trommelstokvingers en het enige wat (naast Arthrotec) te proberen is, is Prednison. Dus als je me binnenkort ziet met een dikke kop dan weet je hoe dat komt (15-7-2008)

 

Vanmorgen kwam ex-collega Bart naar de tuin, mét een lekkere lunch en het was weer ouderwets gezellig. 's Middags kwam Ineke met vriendin Corrie, die ik ook al heel lang ken, dus ook dat was erg leuk voor mij. Ik ben wel gewoon doorgegaan met mozaïeken anders komt dat bankje nooit af. André heeft vanavond gekookt en het was niet alleen erg lekker maar ook gezond (gekookte aardappelen, bloemkool, kerriesaus en een quorn kaasburger). Vanavond doen we rustig aan (16-7-2008)

 

Het was een regenachtige Annie en Sanniedag dus we zijn de stad in gegaan en hebben lekker bij de Sjees geluncht en de krant en wat tijdschriften gelezen. 's Middags thuis heb ik weer een poging gedaan om al mijn oude foto's te ordenen maar het zijn er zoveel dat er geen einde aan komt. Nu gaan we House kijken, is altijd spannend, zeker nu ik krampies heb en ik ga proberen in de pauzes naar de wc te gaan (17-7-2008)

 

Ik zat al om kwart voor 9 bij Tineke op de koffie (haar zoon is mijn ex Peter en die is jarig, hiep hiep hoera!) maar het was redelijk weer dus door naar de tuin en nu zitten er weer een paar stukjes keramiek op mijn bankje. Ik werd later opgeroepen om een zielig egeltje op te halen dus ik heb niet zoveel kunnen doen. Eind van de middag kwamen Esther M. en Sandra B. met boodschappen, en alles bij elkaar wordt het briam. Misschien gaan we ook nog een spelletje doen straks maar ik weet niet of ik daar dan nog fut voor heb. Mijn hartslag was vanmiddag erg hoog (inmiddels gezakt) terwijl ik niets deed, heel raar, maar het is geen bijwerking voor zover ik kon nakijken (18-7-2008)

Het was takkenweer en mijn partytentje was weer ingestort door een kromme buis (miskoop van de maand van Blokker; lekker goedkoop, dus eigen schuld, dikke bult!). Die stomme buis is nu door André gespalkt met een stevige plank. We zijn 's middags naar de verjaardag van mijn nichtje Julia geweest en daar heb ik even karaoke meegezongen; een van haar verjaarskado's. Ik vind karaoke gewoon leuk ook al heb ik niet genoeg lucht om voluit mee te zingen. Vanavond mochten we met vrienden mee uit eten, als mystery guests bij Breintje Beer. Het eten was goed, de bediening nog beter maar het was er weer zó warm dat ik mijn shirt uitdeed en er in mijn hempie zat, en het lag echt niet aan mij (19-7-2008)

pa doet rustig aan.JPG (51749 bytes)

pa en Bobby

 

 

 

Mandy was er ook.JPG (70514 bytes)

alleen Mandy is liever lui dan moe

Corrie P en ik.JPG (79123 bytes)

Corrie kwam langs

Julia 13 jaar.JPG (36599 bytes)  

13 jaar alweer

moet ook gebeuren.JPG (89344 bytes)

dit hoort er ook bij

Ik heb weer heel slecht geslapen, eigenlijk meer niet dan wel, en nu heb ik het wel gemerkt overdag. Ik was slap, sloom en humeurig van vermoeidheid. Niet zo gek als je al maanden slecht slaapt. Het weer zat ook niet echt mee, hoewel ik best een stuk heb kunnen mozaïeken want het bleef goed droog in mijn tentje. Anita kwam vanmiddag langs en ook Angelique was er een uurtje, dus die twee hebben een paar stukjes geschuurd terwijl ik onverstoorbaar verder ging met het lijmen van de tegelstukjes. André was al vroeg met Peter naar de vliegshow in Rotterdam, en ik heb ze naar het station gebracht , dus ik zat al om half 10 achter mijn mozaïekbankje met mijn duffe hoofd. Ik hoop dat ik vannacht wél kan slapen, al is het maar 4 uurtjes, anders ga ik morgen slaappillen halen ook al ben ik er eigenlijk op tegen (20-7-2008)

Ik heb goed geslapen (maar 4x wakker geworden en alleen maar tintelingen in mijn vingers, geen dood gevoel in mijn armen) en ik hoop dat dit voorlopig zo blijft. Vanmiddag hebben Ineke en ik pannenkoeken (ik maar eentje, valt mee hè?) gegeten bij Tineke en Henk en daarna geshopt bij Life & Garden. Ik wilde mest voor mijn meloentje die wel, maar niet snel, groeit in onze kas. Het blijft maar regenen dus ik ben niet naar de tuin gegaan (was moeilijk) dus nu zit ik thuis, heel erg blij te zijn dat ik niet in een lekkend hutje hoef te wonen zoals een groot deel van de wereldbevolking (21-7-2008)

Wat een heerlijke dag was dit! Na een goede nachtrust (maar 3x wakker geweest en nog steeds alleen maar tintelingen) gingen we naar de tuin, eigenlijk alleen met het idee om te kijken of de tent nog rechtop stond. We hadden slecht weer verwacht maar het was prachtig weer! André's oom en tante, Gerard en Janet, kwamen langs (met kadootje uit Frankrijk!) en ook Gerrit en later ook Ineke, die de rozen ging snoeien. Toen we om 6 uur (etenstijd hè?) weg wilden ('niks' in huis...) ging de zon weer schijnen dus toen waren we pas om half 10 thuis. André heeft gekookt wat er was (aardappelen, appelmoes, spinazie en kruidenjus) en het was héérlijk. Ik ben er gewoon weer helemaal blij van (22-7-2008)

Vanmorgen eerst maar eens boodschappen gedaan want ik verwacht weer een hoop visite de komende tijd. Yolande was al in de tuin dus die heeft helpen sjouwen en later ook schuren. Jessica kwam met Julia en ook zij hebben flink geholpen. Na een korte lunchpauze (ik ben streng) ging Pippi weer achter de kikkers aan en de rest ging verder met knippen en schuren van de vele tegelstukjes. Vanavond hebben we thuis gegeten op ons balkon waar het ook best lekker is, maar het haalt het niet bij ons paradijs, de tuin (23-7-2008)

Op deze Annie en Sanniedag zijn we eigenlijk maar een kwartier echt samen geweest in de tuin; de rest van de dag hebben we heel veel visite gehad. Ik vind dat hartstikke leuk en André eigenlijk ook, maar hij wil mij soms ook wel even voor hem alleen, en dat snap ik best wel. Op de andere dagen mag iedereen komen zo vaak als hij of zij wil, maar de komende dinsdagen en donderdagen ga ik alleen met André doorbrengen, tenzij we op die dagen zelf mensen uitnodigen natuurlijk. Pippi heeft weer van alles uitgehaald vandaag dus werd het tijd voor een goed gesprek. Morgen ben ik officieel een jaar ziek en had ik allang bericht moeten hebben van mijn werkgever wat mijn financiële situatie zal gaan worden, maar ook voor hun is het moeilijk, denk ik. De tijd gaat echt snel (24-7-2008)

Wat een heerlijk zonnige dag was dit! Ik had wel de hele dag een rood hoofd en een zweetneus wat nogal wat bezorgde vragen opriep maar ik had er zelf geen last van. Ik heb ons tuinhuis vandaag laten schoonmaken door Flortje want André komt er niet aan toe, ik kan het niet en het is weer blinkend schoon. En over twee weken komt ze weer! Er zijn weer  een hoop stukjes geschuurd voor me dus ik ben weer een eindje verder. Morgen maak ik weer foto's van mijn bankje want ik heb wel weer een leuk stukje gemozaïekt (25-7-2008)

lekker schoon.JPG (47958 bytes) 

lekker schoon tuinhuis

Anita schuurt.JPG (79612 bytes) Anita

Tineke schuurt.JPG (92505 bytes) Tineke

Henk schuurt ook.JPG (69096 bytes) Henk

Het is écht zomer en ik ben écht blij dat ik er nog ben. In mijn ogen is dit eerste ziektejaar ook mijn eerste mijlpaal ná de vernietigende diagnose 51 weken geleden. Terugkijkend op het afgelopen jaar lijkt het erop dat Tarceva aanslaat en zorgt dat de kanker langzamer groeit en binnen mijn longen blijft. De bijwerkingen vallen nu wel mee dus ik ga vrolijk verder. Ook met mijn bankje trouwens want ik heb nog maar tweeënhalve week om de voorkant af te krijgen. Vanmorgen kwamen Hummie, Carla en Julia even langs. Ineke kwam tussendoor nog even helpen en later in de middag kwamen Peter en Desirée gezellig barbecuen. Ziggy stal de show met haar leuke voetjes, brabbelgeluidjes en pretoogjes. André en ik zijn daarna nog lang in de tuin gebleven want het was een heerlijke zwoele zomeravond, die heb je hier maar een paar keer per jaar dus daar hebben we lekker van genoten (26-7-2008)

We begonnen deze heerlijke zondag met de befaamde (we waren vroeg, dus nog warme) appeltaart van Kobus, maar  nu ze gebruik maken van andere koekenbakkers viel dat nogal tegen. De appels waren nog een beetje hard maar vooral zuur, en daar houden we allebei niet zo van; we hebben dus een bergje appelschijfjes achtergelaten. In onze tuin was het heerlijk. Onder mijn tentje was het bloedheet wat mij de hele dag weer zo'n rode kop met zweetneus bezorgde. Ik heb dan ook niet veel gedaan vandaag. Ineke kwam even met haar moeder om mijn bankje te bewonderen en André heeft watervlooien gevangen. En nu is het weekend alweer om. Gelukkig is het overmorgen weer Annie en Sanniedag (27-7-2008)

Na een hele warme regenachtige ochtend met een hoop 'things to do' kwam ik rond 13.00 uur in de tuin waar, jawel, de zon weer scheen. Ik heb maar een heel klein stukje gemozaïekt want ik vond het veel te broeierig in mijn tentje. Pippi mocht weer met Tineke (op de fiets) mee zwemmen en ik ging er later achteraan met de auto. 's Avonds kwam Esther M.  en hebben we heerlijk op het balkon gegeten. Mijn werkgever heeft mij vanmorgen laten weten dat zij niet gaan aanvullen. Dat is een flinke teleurstelling maar ik laat de rest van mijn leven er niet door beïnvloeden, hoewel we nu natuurlijk minder leuke dingen kunnen doen. We gaan gewoon nóg meer genieten van de tuin, de natuur, alle lieve mensen om ons heen en van elkaar natuurlijk (28-7-2008)

We waren om half negen in de tuin maar om negen uur alweer op weg naar de dierenarts. Pippi deed raar maar dat doet ze wel vaker dus ik besteedde er geen aandacht aan. André gelukkig wel en die vond een rare bult op haar koppie. Het bleek een dikke teek die zich een weg aan het vreten was, zo d'r hersenpan in! De teek is eruit maar de rest van de dag was ze erg timide. Ik heb sinds vanmiddag een ventilator in mijn tentje en dát scheelt zeg. Wat een luxe om zo gekoeld te zitten in de buitenlucht. En we hebben niet voor niets een zonnepaneel. Ik ben dus een behoorlijk stuk verder met mijn bankje, ook al gingen we al rond etenstijd weg om Pippi thuis te brengen. Wij zijn lekker naar Scheveningen gegaan en hebben aan het strand gegeten en het was heerlijk! Net vakantie! Dit was de leukste Annie en Sanniedag tot nu toe. Voor ons dan, niet voor Pippi (29-7-2008)
vieze dikke teek.JPG (46125 bytes) timide hondje.JPG (55391 bytes) ventilator in mijn tentje.JPG (76186 bytes) weer een stukje verder.JPG (88915 bytes) lekker gegeten.JPG (47736 bytes) op het strand.JPG (35299 bytes)
vieze dikke teek Pippi is erg timide ventilator in tentje weer stukje verder lekker gegeten aan het strand

Na een rustige ochtend kwam ik rond lunchtijd in de tuin en heb een klein stukje leuning gemozaïekt. Tineke heeft Pippi uitgelaten want dat is te zwaar voor me, zeker nu het warm en zonnig is. 's Middags kwam Leone op bezoek wat ik heel leuk vind want eigenlijk kennen we elkaar niet zo goed. Het was reuze gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Tussendoor kwam Cees nog wat vijverwater brengen inclusief een zonnebaars uit zijn vijver. Vanavond hebben we heerlijk gegeten bij Hans en Yvonne en nu is André met Robert naar de Beestenmarkt. Kan ik even mijn jurk passen want we trouwen al over 16 dagen en aan mijn eetlust mankeert nog steeds niks, dus... uuuhhh, dat wordt dan waarschijnlijk een andere jurk, hahaha! (30-7-2008)

André en ik hebben vanmorgen wat dingetjes geregeld voor de bruiloft en zijn daarna naar de tuin gegaan. Het was daar bloedjeheet, ook in mijn tentje met ventilator, maar ik ben wel weer een stukje verder. Vanavond kwam Nicolette de wedding plannen dus we hebben onze vorderingen op tafel gelegd. Ik zat in de tussentijd lekker af te koelen met een voetenbadje. Even later trakteerde buurman Dick ons op een lekker ijsje (mokka/malaga) dus de avond kon niet meer stuk. Er is weer een maand voorbij en ik leef nog steeds. Wie had dát gedacht! (31-7-2008)

reageren?

 

Anita 20-7-2008.JPG (80076 bytes)

Anita kwam helpen

meloentje.JPG (44252 bytes)

meloentje heeft mest gekregen

 

mijn altijd ijverige lieve zussie.JPG (81591 bytes)

mijn lieve zus staat altijd voor me klaar en is gek op stukjes schuren

 

onderonsje.JPG (93247 bytes)

tijd voor een goed gesprek

 

26072008.JPG (99789 bytes)

1 jaar ziek alweer

Ziggy 26072008.JPG (31253 bytes)

Ziggy en haar ouders

happy family.JPG (71738 bytes)

 

naar boven

voetenbadje.JPG (83346 bytes)

lekkerrrrrrrrrr

 

naar augustus