Vervolgverhaal  van Sandra van Hek

 

                                                 Dit is het vervolg van mijn leven met longkanker                             Mei  2009                         terug naar April                                                     terug

 

 

Mijn verhaal   Samenvatting   Fotoalbum  Interview   De Paarse Panda  Verhaaltjes   Kunztwerken   Mozaďekbankje 

 

 

taart voor Nina.JPG (36443 bytes)

weer zo'n heerlijke 

taart van Nicolette

Er worden heel wat nestjes gebouwd in deze maand dus er vliegen heel veel vogels af en aan. De duiven onder ons balkon proberen al jarenlang op een regenpijp (smal en rond...) voor nakomelingen te zorgen, wat dus niet lukt. We twijfelen soms of we ze een handje zullen helpen, maar laten ze toch maar zonder zicht op eieren hun gang gaan. Ze zijn lekker bezig, en dat is ook wat waard, toch? Vanmorgen kwam mijn ex-collega Bart me weer eens opzoeken, wat erg leuk was, en 's middags nam André vrij en kwam ook naar de tuin. Gelukkig bleef het heerlijk lenteweer en hebben we lang kunnen genieten. Daarna konden we bij mijn moeder aan de gado-gado. Jessica, Mandy en Casper waren er ook en we hebben erg gelachen met zijn allen. Vervolgens hebben we de taart opgehaald voor Nina want die wordt morgen alweer 19 jaar! Nu lig ik uit te buiken in bed en heb ik weer flink wat kramp in mijn buik (1-5-2009)

Nina is jarig en krijgt taart.JPG (62357 bytes)

Nina is nu 19

Gisterochtend stond ik met taart en al bij Nina voor de deur. Gelukkig nam Marianne hem snel van me over want hij was best zwaar. En een uurtje later wist ik dat die taart niet alleen ontzettend mooi was, maar ook ontzettend lekker! Vandaag is Nina weer naar 'haar' schapenfarm waar ze verder gaat met lammetjes 'verlossen'. Ze heeft daar helemaal haar draai gevonden en wil nu ook zo'n boerderij, inclusief leuke boer van 21 jaar of zo. Als je een leuke boer kent dan mail je me maar! Gisteren zijn André en ik tot bijna 19 uur in de tuin geweest en hebben er quiche met salade gegeten. Jolande en Leon kwamen een paar dozen overgebleven tegels, Delftsblauw aardewerk en tegelstukjes ophalen, dus dat ruimt lekker op. Morgenochtend komt Linda van de bieb naar de tuin, ook om te kijken of zij nog iets leuks kan gebruiken om mee te mozaďeken en ook Anita komt morgen langs voor een gezellige lunch- en bijpraatsessie, dus dat wordt weer een leuke dag! Volgend weekend wil ik samen met Jessica en André verder aan mijn mozaďekbankje, dus zussie, als je dit leest, heb je komende zaterdag iets te doen? (3-5-2009)

Villa Matilde.jpg (169284 bytes)

Nog 25 dagen dan gaan we heerlijk op vakantie naar de vrijstaande Villa Matilde in Spanje. We gaan daar lekker relaxen en laten ons af en toe in de watten leggen door de eigenaren die in de villa ernaast wonen. Tot nu toe boekten we meestal eenvoudige appartementjes in Griekenland maar deze vakantie wordt anders. We zijn wel toe aan een beetje luxe vakantie en je moet jezelf af en toe iets gunnen. Én ik had van mijn ouders een leuk bedrag gekregen toen ik 50 werd. We kunnen ons laten masseren en André gaat op fotosafari terwijl ik dan lig te luieren op ons eigen terras, onder de parasol uiteraard. We kunnen haast niet wachten. We gaan nu nog 'asiel zoeken' voor kleine Pippi, maar er zijn vast wel vrijwilligers die haar wel een paar dagen willen heropvoeden (4-5-2009)

pruttelende quiche.JPG (58214 bytes)

pruttelende quiche

Met mijn moeder gaat het best goed. Ze krijgt veel aanloop overdag en is dan best wel vrolijk. Maar 's avonds mist ze mijn vader wel hoor, dat merken we best wel. Met ons gaat het ook wel goed. André en ik zorgen erg goed voor elkaar. Ik eet nog steeds graag, veel en vaak en ik laat me lekker rondrijden. Vandaag nog een heel groot stuk Delftse Hout gezien vanuit mijn stoeltje, samen met Gerrit en André, en de hondjes Hannah en Pippi natuurlijk. Ik voel me meestal wel goed. Heb maar af en toe last van kortademigheid en andersoortige bijwerkingen (gelukkig geen diarree deze week). Ik ben wel snel moe, maar verder voel ik me oké. Ik heb vreemd genoeg ook geen verdriet meer om mijn vader. De meeste tranen heb ik tijdens zijn ziekte gelaten en kennelijk was dat genoeg. Er staat nu weer een heerlijke quiche in de oven (vooraf heb ik alles gebakken: aardappel, prei, koolraap, andijvie, uien en kastanjechampignons. Toen 4 eieren geklutst met een beetje melk (heeft Esther M. gedaan die was er heel even maar ging thuis eten), en kaas met peper, zout, kerrie en stukjes walnoot er doorheen. Later tomaatjes en kaas er op (tip van Es) en een beetje pesto. Het borrelt nu lekker in mijn oventje. André is met Robert aan het hardlopen dus straks gaan we het opeten, met vissticks erbij. Nee, mij hoor je niet klagen (5-5-2009)

longen in 2005.JPG (17730 bytes)

zonder kanker: 2005

longen 3-3-2009.JPG (12669 bytes)

met kanker: maart 2009

We hebben vanmorgen Esther M. een eindje op weg gebracht richting Schiphol en gingen daarna door naar de tuin. Daar heb ik gele courgettezaadjes geplant, maar ook oranje paprika's en rode puntpaprika zaadjes. Als alles meezit eten we in de zomer verse groenten uit eigen kas. De tomaatjes doen het wel, maar erg traag terwijl de sla groeit als kool. Dat eten we dus morgen. Vanmiddag was het weer tijd voor het twee maandelijkse bezoekje aan de longarts. Ook al wordt er geen foto meer gemaakt en geen bloed meer geprikt, het is goed om regelmatig contact te houden. Dan kan hij zien hoe (langzaam) ik achteruit ga, hoewel ik vandaag voor het eerst in mijn rolstoel binnenkwam. Ik heb de laatste foto van maart 2009 opgevraagd en dit is hem. Daarboven zie je mijn longen in 2005, maar nu zie je een duidelijk verschil. Dit is dus mijn vorm van longkanker: bronchiolo alveolaircel carcinoma in beide longen, en het groeit maar door. Het is dus niet zo raar dat ik steeds kortademiger word en sneller moe ben. Raar maar waar, maar mijn humeur wordt er nauwelijks door aangetast (7-5-2009)

plakken voor de PvdD.JPG (100047 bytes)

plakken viel tegen

Vandaag wordt een drukke dag. Ik ga eerst met Jessica en André een beetje verder met de zijkanten van mijn mozaďekbankje. Daarna ga ik met Sandra B. in Delft, Schipluiden, Den Hoorn en Delfgauw posters plakken voor de Partij voor de Dieren. Vervolgens een dutje doen want we gaan vanavond uit eten met mijn schoonouders Hans en Yvonne en hun gasten. Zij vieren namelijk dat ze morgen 40 jaar getrouwd zijn. En dat is zéker een feestje waard vinden wij. Nu zitten ze allebei bij de kapper want ze willen er wel leuk bij zitten vanavond. Ze krijgen een heel mooi cadeau, maar dat weten ze vanavond pas. Op de foto linksonder zie je hoe schattig ze waren op 10 mei 1969 (9-5-2009)

40 Jaar geleden....JPG (48632 bytes)

10 mei 1969

Het plakken van de posters viel erg tegen. Sandra B. kon dat onmogelijk in haar eentje (er zaten hele grote posters tussen) dus ik moest af en toe bijspringen. Ik was bijna gebroken aan het eind van de middag en Sandra wilde niets anders meer dan de lijmresten uit d'r haar wassen. Toen moest ik nog even dutten want 's avonds zouden we lekker uit eten gaan om met Hans en Yvonne en hun gasten hun 40 jarig jubileum te vieren. Tussendoor kwam Mandy met Pieter om nog 4 Paarse Panda's te kopen, en toen moesten we nog opschieten met ons omkleden. Het etentje bij De Sniep was erg leuk en lekker! Hans en Yvonne hebben vele cadeau's gekregen, en van ons (Nedim, Astrid, André en Sandra) een 8 daagse vliegreis naar hun favoriete appartement op Tenerife. Ze waren erg blij en aangenaam verrast, want dát hadden ze niet verwacht. En vandaag is het moederdag 'dus' kreeg ik een overheerlijk ontbijt op bed (mét ei in een beker en vers geperst sinaasappelsap, dikke bruine boterhammen met twee soorten beleg en een lekkere mok thee). Na het uitbuiken gingen we wéér naar Zoetermeer, maar nu met jubileumtaart. En daarna naar mijn moeder, óók met taart, maar dan een tikkie groter. Uiteraard kwamen de taarten uit de creatieve keuken van Nicolette. Rond vier uur gingen we relaxen in onze tuin, zonder Pippi, want die was thuis. Hieronder zie je een aantal foto's van dit drukke weekend (10-5-2009)

 

40 jaar later.JPG (83427 bytes)

40 jaar later

40 jaar en uitbreiding later.JPG (118129 bytes)

met uitbreiding

cadeautje.JPG (40597 bytes)

cadeautje

taart voor Hans en Yvonne.JPG (47763 bytes)

jubileumtaart

taart voor moederdag.JPG (34917 bytes)

moederdagtaart

moederdag voor Jessica.JPG (145170 bytes)

ook voor Jessica is het moederdag

gesneuvelde perziken.JPG (59429 bytes)

deze perzikjes worden geen echte perzik

Onze Annie en Sanniedag begon voor André met de gebruikelijke wandeling met Pippi om 6.30 uur gevolgd door een rondje van 8 km hardlopen, terwijl ik me nog eens lekker omdraaide. Ik slaap wel redelijk de laatste tijd, weliswaar met een of twee pilletjes, maar ik slaap tenminste. Na de douche en zijn ontbijt boven bij de tv, werd ik wakker gemaakt met een kus en een ontbijtje op bed waarna hij de deur uitging voor de boodschappen. Toen ik klaar was met douchen kwam André weer binnen en kon gelijk aan de slag met babyolie want mijn lijf is nog behoorlijk droog door de Tarceva. Daarna heb ik me aangekleed (André ruimde de boodschappen op en haalde de vaatwasser leeg) en föhnde ik de voorkant van mijn haar. André deed de achterkant, en zo vullen we elkaar aan. Nou ja, hij vult mij aan. Tussendoor draaide hij ook nog even twee wasjes en stofzuigde hij bijna het hele huis. In de tuin kreeg de heg een voorjaarsknipbeurt van mijn Superman, en hij heeft de perzikboom uitgedund. Ik heb wat mozaďekjes aangebracht op mijn bankje en een beetje getuinierd. Buurman Ruud kwam aangefietst met voor ons allebei een lekker vruchtentaartje en voor mij een chocolademilkshake. Ja, sommige mensen voelen precies aan wat ik zo af en toe nodig heb. Nina is weer terug van het lammetjes op de wereld zetten en morgen gaan we samen een paar posters plakken in Maasland, als de borden er staan, want zaterdag stonden ze er nog niet. En daarna krijgt Pippi haar jaarlijkse prikkies. Nu staat mijn schat de was op te vouwen terwijl ik mijn website bijwerk in bed. Hij heeft weer genoeg energie na de overheerlijke pasta die ik voor hem heb klaargemaakt. En straks ga ik zijn kuitjes masseren tot hij erbij in slaap valt (12-5-2009)

12 mei 2009.JPG (92284 bytes)

nog een stukje mozaďeken

Cees, Kim en Saartje in ons tuinhuis.jpg (72639 bytes)

trotse opa Cees

Eergisteren ging ik voor controle naar de tandarts en er bleek een vulling los te zitten. Diezelfde avond brak een stukje kies af tijdens het flossen dus zat ik er de volgende dag alsnog voor de reparatie. Van thee drinken verkleuren mijn voortanden nogal maar nu heb ik ook weer blinkende tandjes. Vanmorgen heb ik twee schilderijen opgehaald bij de laatste expositie en daarna op verjaardagsvisite geweest in Pijnacker. Daarna kwam Astrid naar de parkeerplaats van de tuin en rolde ze mij naar ons paradijs, waar de zon scheen, terwijl het regende toen zij vertrok uit Zoetermeer. Later kwam Cees, met dochter Kim, heel trots zijn kleindochter Sara showen. En het is inderdaad een schatje ook al, of juist omdat ze steeds lag te slapen. Toen we weggingen uit de tuin begon het te regenen, maar de rest van de tijd was het droog en zelfs af en toe zonnig. Ik heb thuis een heerlijke pasta met zalm, basilicum, champignons, paprika en feta, gemaakt en André een heerlijke uitgebreide salade. BjŘrn is over uit Engeland dus die zit nu lekker te smullen van ons culinaire hoogstandje. Vanaf nu heeft André vier weken vakantie dus hij is heerlijk relaxed (15-5-2009)

Aisha brengt cinnamonrolls.JPG (73216 bytes)

Aisha brengt ons dessert

Na een paar uurtjes posters plakken samen met Nina heb ik nog even koffie gedronken met Syl de buuv. Maar ik werd me toch moe, dus ik ben mijn bed in gedoken en werd pas twee uur later wakker. Ik heb alleen gegeten want André is al de hele dag met BjŘrn aan het schoonmaken en het witten van BjŘrn zijn appartement in Rijswijk, wat nu weer helemaal schoon, wit en te huur/te koop is. Toen stond buurtgenootje Aisha voor de deur met zelfgemaakte warme cinnamonrolls. En die zijn erg lekker, vooral die met chocola, dus dat mag ze van mij vaker doen, zo'n dessert komen brengen! Vanavond gaan André en ik relaxen, dus dat wordt een beetje hangen voor de buis. 'Boer zoekt Nina' komt, maar de jongste boer is 27, maar misschien heeft hij wel een jonger broertje, want Nina is pas 19 (17-5-2009)

smile.jpg (27775 bytes)

smile van moeder natuur

We hebben vanmorgen de verjaardag van Yolande gevierd bij ons in de serre (ook wel de kas genoemd en andersom). Daar was het heerlijk, niet te warm en niet te koud. Jessica had slingers opgehangen en Yolande had 2 soorten taart meegenomen, er was koffie en thee en dan zit de sfeer er al gauw genoeg in! Daarna kwam André mij halen en gingen we de stad in voor wat noodzakelijke dingetjes. En voor de gezelligheid natuurlijk. We hebben een vers sapje en ijskoffie gedronken in Dok en een beetje tijdschriften zitten lezen. Daar kreeg ik slaap van dus zijn we boodschappen gaan doen. Thuis ging André de keuken in en ik naar bed met mijn laptop want ik voelde behoorlijke krampen opkomen. Dat heb ik de laatste weken wel weer vaker en dan is het makkelijker als ik beneden ben. BjŘrn gaat vanavond weer naar huis maar geniet eerst van de overheerlijke maaltijd die André voor ons heeft klaargemaakt (18-5-2009)

feestje in de serre.JPG (125399 bytes) Yolande, haar moeder en ik.JPG (138670 bytes) feestje in de serre1.JPG (119939 bytes)
Esther M, Ineke, Jessica, Nicolette, Yolande, haar moeder en ik in de tuin en in de versierde kas, aan de koffie, thee en taart!

Italiaans eten bij Nicolette 19-5-2009.JPG (45437 bytes)

lekker Italiaans bij Nicolette

We hebben weer een heerlijk vrouwen-eet-avondje achter de rug, deze keer bij Nicolette. Zij is getrouwd met Paul, en die is kok, en ook nog een die nogal graag kookt. Dus niemand van ons heeft tegengesputterd toen hij voor ons aan de slag ging. Nicolette heeft het die avond afgemaakt en alleen zij en Chantal hebben zich gehouden aan wat eigenlijk de bedoeling was; dat iedereen iets zou klaarmaken. Chantal kwam met 3 heerlijke smeerseltjes mét stokbrood. Twee soorten tapenade en kruidenboter, en ook dat was heerlijk! André en ik hebben er nog zeker 3 keer van kunnen genieten, want ik mocht weer van alles meenemen in mijn doggybag. Inmiddels zijn alle posters voor de verkiezingen geplakt, dus de Partij voor de Dieren is overal zichtbaar in de regio. Gisteren was een heerlijke dag in de tuin. Jessica heeft me weer geholpen met mozaďeken, en als het aan haar ligt, dan wordt de achterkant van het bankje óók helemaal gedaan. Tja, dat zou wél heel leuk zijn, maar ik weet uit ervaring hoe groot die klus is, dus we zien wel hoe ver we komen. Vandaag gaat André meedoen aan de Golden Tenloop, maar is hij licht geblesseerd dus of hij de 10 km binnen zijn geplande tijd aankomt is een grote vraag. Maar ik ben al trots dát hij meeloopt dus voor mij heeft hij die wedstrijd toch al gewonnen. Eind van de dag gaan we barbecuen in onze tuin. Vrijdag gaan we eerst naar Ellen in Noordwijkerhout, teckeltjes kijken (allen kijken hoor!), en daarna naar Alkmaar. Pippi mag de hele dag bij Nina, dus dan is iedereen blij (21-5-2009)

mijn bink komt binnen!

André en Robert hebben de 10 km gelopen maar nét niet binnen hun geplande tijd. Toch zijn ze best tevreden met het resultaat. Ik was er naartoe met Esther M., Nina en Jessica, en later kwamen Peter en Desirée langs. Terwijl de jongens aan het hardlopen waren, zaten wij aan de kaashapjes en bitterballen in Belvedčre. Na afloop hadden we een barbecue in onze tuin met een clubje vrienden en dat was heerlijk en gezellig! André en ik hebben vrijdag ook een heerlijke dag gehad bij Ellen en haar teckeltjes in Noordwijkerhout. Wat een liefdevolle ontvangst kregen we! De teckeltjes waren om op te vreten maar in plaats daarvan kregen we lekker verse tomatensoep en warme broodjes!  Later gingen we naar Jeffrey en met hem naar het strand van Bergen aan Zee. Hij had weer zo'n rolstoel op grote luchtbanden voor me geregeld. Hieronder zie je de foto's van ons dagje uit. Vandaag gaan we weer naar de tuin, kijken hoe het nu met de sla is. En met de waterlelies en de vissen en de plantjes en gewoon omdat het daar heerlijk is. En we gaan weer barbecuen, maar nu met Peter en Desirée want die konden donderdag niet. Nou, mij hoor je niet klagen hoor! (23-5-2009)

zo gekochtmini sla.JPG (61767 bytes)

maar inmiddels 

groot en eetbaar!

sla uit de kas.JPG (59403 bytes)

Ziggy en ik 21-5-2009.JPG (60435 bytes)

Ziggy was ook in Belvedčre

bbq 21-5-2009.JPG (186973 bytes)

bbq in onze tuin

waterlelie mei 2009.JPG (26708 bytes)

bij Ellen 21-5-2009.JPG (66835 bytes)

bij Ellen in de tuin 

terwijl wij kletsen....JPG (67238 bytes)

schattige teckeltjes.JPG (57673 bytes)

en haar teckeltjes

bij Ellen met Noortje op schoot.JPG (59170 bytes)

Bergen aan Zee 22-5-2009.JPG (52026 bytes)

Bergen aan Zee met Sjefke

Bergen aan Zee vliegeren 22-5-2009.JPG (41844 bytes)

23 mei 2009 bbq.JPG (69878 bytes)

Het was een lekker druk dagje in de tuin. Jeffrey kwam op de fiets (lag achterin zijn auto). Ramon liet zijn eerste auto zien en kwam met Denise en zijn ouders (Hummie en Carla) naar de tuin. En raad eens wie ze meenamen? Mijn moeder! Dat was een behoorlijke verrassing maar ik heb er helaas geen foto's van. Ik was te druk aan het mozaďeken. Later kwam Riek even langs voor een gezellige bijkletssessie. En aan het eind van de middag kwamen Peter, Desirée en Ziggy barbecuen en ook dat was weer een dolle boel. Ziggy loopt als een kievit dus die moesten we in de gaten houden. Nu liggen we uit te buiken in bed. André kijkt tv en ik werk mijn website bij terwijl mijn ogen bijna dichtvallen van vermoeidheid (23-5-2009)

Scheveningen 25-5-2009.JPG (58814 bytes)

in Scheveningen

 

plakken in Maassluis.JPG (66764 bytes)

verdwaald in Maassluis

Gisteren zijn we naar Den Bosch geweest om naar het nieuwe huis te kijken van Esther en Matthijs. Zij hebben een prachtig 16de-eeuws pandje gekocht waar nog wel het een en ander aan moet worden verbouwd. Ik had die dag gelijk een afspraak gemaakt met Larissa van De Troostboom, dus wij zaten heel relaxed op een terrasje, terwijl André een paar monumentale kozijntjes in de lak zette. Vandaag waren we lekker in de tuin waar Jessica en ik weer een stukje hebben gemozaďekt. Eind van de dag hebben André en ik op het strand van Scheveningen gegeten, en dat was heerlijk. Vannacht gaat André naar Schiphol om zijn ouders op te halen. Ze hebben een heerlijke vakantie gehad. Voor ons nog 4 dagen en dan gaan wij lekker weg, hoewel het nu al voelt als vakantie omdat André 4 weken lang vrij heeft genomen. O ja, vorige week was ik posters aan het plakken voor de Partij voor de Dieren, samen met  Wouter en Lucy. We waren lekker op dreef in Maasland en moesten er nog ééntje doen. dus wij reden net zo lang tot we een leeg bord zagen en gingen plakken. Bleek dat we in Maassluis waren, en dat daar nét twee medeplakkers aankwamen die dezelfde poster wilden ophangen. Nou dat vonden wij wel een foto waard! Marit, tweede van links heeft gelijk een exemplaar van De Paarse Panda besteld! Dus dat is een vruchtbaar avondje geweest (25-5-2009)

Ik had vanmorgen, net als het weer, een huilmomentje. Ik had het CIZ aan de telefoon en daar word je niet vrolijk van. Als je zorg nodig hebt krijg je het wel, maar je moet eerst een heel dik formulier invullen. En als je meer zorg nodig gaat krijgen, moet je nieuwe formulieren invullen. Ook al weten ze van tevoren dat ik straks meer zorg nodig heb! Gelukkig heb ik ook goed nieuws: ik heb weer 1100 euro kunnen overmaken naar goede doelen, dus totaal al 4400 euro uit de opbrengst van De Paarse Panda! En nu ga ik samen met Nina boekjes rondbrengen voor de Vogel- en egelopvang. Nina loopt, ik zit achter het stuur. André is druk bezig om de horren te vervangen, dus die vermaakt zich ook wel. En straks gaan we eten bij Astrid in Zoetermeer, dus het gaat wel weer (26-5-2009)

mijn bankje.JPG (126150 bytes)

mijn trots

We hebben vandaag gewinkeld in Den Haag dus André heeft nieuwe schoenen en ik een sexy bikini. Toen we thuiskwamen lag er al een brief van het CIZ. Ze zijn dan niet zo meedenkend maar wel erg snel. Ik ben geďndiceerd voor 4 tot 6,9 uur per week aan persoonlijke verzorging. Dat wordt 'rapido' voor degene die me t.z.t. gaat helpen insmeren, aankleden, föhnen enz. Ik ben bang dat ik gelijk al een vervolgaanvraag moet indienen want tegen de tijd dat ik het nodig heb krijg ik dus die minimale zorg terwijl ik dan juist meer nodig heb. Want het is nu geďndiceerd, maar het Zorgkantoor gaat het uiteindelijk berekenen en uitkeren. En hoelang dat gaat duren? Zucht, wat ben ik blij dat we op vakantie gaan. Nog twee nachtjes slapen... (27-5-2009)

bij die gele parasol daar zitten wij.jpg (151654 bytes)

hier zitten we de 

komende 12 dagen!

We hebben gisteren nog even de tuin vakantieklaar gemaakt. Daarna heerlijk gegeten bij mijn moeder. Ze had Kim op pad gestuurd voor biologische kip en eieren dus wij zaten aan de soto. We gaan vandaag op vakantie en zijn (druk) bezig de koffer verder in te pakken. Alles wat ik voor mezelf had klaargelegd aan kleding, schoenen (alleen Crocs), bikini's en ondergoed, neemt zoveel ruimte in, dan er voor André's kleine stapeltje niet veel plek meer is. En we kunnen écht maar een koffer meenemen omdat ik in het rolstoeltje zit en dat ding ga voortduwen. We zijn dus aan het kijken wat er écht mee moet. Ik denk dat mijn bh eruit moet (die is gróót), en een paar hemdjes en broeken, dan gaat het wel lukken. Want ik wil ook boeken en tekenspullen meenemen. Gerrit brengt ons naar Rotterdam en als alles meezit, komt hij ons 9 juni ook weer halen. Voor de inbrekers: we hebben een stoere bink in huis van sportschool Koster, dus ik zou het niet proberen! Ik neem geen telefoon mee (André wel), we gaan op vakantie!!! Hasta la vista! (29-5-2009)

deze website wordt gesponsord door

de enige écht onafhankelijke organisatie

 

naar boven

reageren?

naar juni